Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ PUZZLE ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ JORDAN ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Η ομάδα δημιουργήθηκε από φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, του Τμήματος Θεατρικών σπουδών του Ναυπλίου, τον Ιανουάριο του 2016 και συνεχίζει την προσπάθεια της να προβάλλει τη δουλειά της και έξω από των χώρο των σπουδών. Μέλη της ωστόσο είναι παλαιά μέλη της θεατρικής ομάδας εφήβων του Δήμου Κορυδαλλού οι οποίοι βρήκαν χώρο και συμπαράσταση από τον Δήμο για να στεγάσουν τις προσπάθειές τους.
Το έργο είναι μια αληθινή ιστορία που διηγήθηκε η Shirley Jones στη συγκρατούμενή της και συγγραφέα του έργου Anna Reynolds λίγο πριν δικαστεί.

Περισσότερα...

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2016: Μήνυμα Δήμαρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη και Προέδρου Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού Γιώργου Μακρυνού

Φίλες και φίλοι,

Για μια ακόμα χρονιά, ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού τιμά τον πολιτισμό συνθέτοντας ένα πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει τις πιο ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις του καλοκαιριού, παραγωγές ερασιτεχνικών σχημάτων, μελωδικές βραδιές, μουσικά αφιερώματα και παραδοσιακούς χορούς στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος», καθώς και ένα διήμερο γεμάτο παιδικό κινηματογράφο με καλεσμένους όλους τους μικρούς μας φίλους στο Cine παράδεισος.
Στηρίζουμε με συνέπεια τον πολιτισμό, τόσο μέσω της διοργάνωσης ποιοτικών εκδηλώσεων όσο και με την στήριξη της ερασιτεχνικής δημιουργίας, γιατί πιστεύουμε ότι ο πολιτισμός αποτελεί αναγκαίο αγαθό και διέξοδο για όλους, ιδιαίτερα σε δύσκολες περιόδους.
O φετινός «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης» με το πλούσιο πρόγραμμα και τις επιλεγμένες εκδηλώσεις του στοχεύει να προσφέρει ανάσες ελπίδας, αισιοδοξίας και διέξοδο ποιοτικής ψυχαγωγίας. Σας περιμένουμε να τις χειροκροτήσουμε μαζί από την 1η έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2016.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Περισσότερα...

Στα Social Media